×
Noobhotel maakt gebruik van eigen cookies en die van derden om zo een betere service te kunnen verlenen en zorgt er daarnaast voor dat de advertenties beter bij jouw voorkeuren aansluiten. Als je gebruik maakt van onze website ga je akkoord met ons cookie-beleid. Lees meer

Noobhotel

Bedankt voor het spelen van Noob!
Noob is gemaakt met heel veel liefde ♥

Cosmic 3.0

Raizer

En alle Noob's ♥

Log in Noobhotel

Wachtwoord/naam kwijt?
Juli - Noobhotel Update #2
Lees hier over alle updates!

Noobhotel Updates 

Hallo Noobs,

Sinds 10 juli 2022 zijn we druk beziggeweest in het hotel. Er zijn al een aantal dingen gebeurd, maar er is ook nog veel in ontwikkeling. We nemen jullie even mee met een kijkje in het proces!

De catalogus is onze eerste prioriteit geweest. De catalogus is op alfabetische volgorde gezet en heeft een betere indeling gekregen. Er zijn nog een aantal bundels niet in het spel. Elke week komt er een nieuwe bundel beschikbaar. Jullie hebben dan weer toegang tot nieuwe meubels waar jullie weer flink mee kunnen gaan bouwen. We gaan binnenkort ook werken met Limited Rares. Je hebt dan in een bepaalde periode de kans om een rare te bemachtigen in de shop! 

Daarnaast hebben wij flink lopen bouwen! Alle publieke kamers hebben een plekje gekregen in het hotel. Het is mogelijk om de kamers heerlijk te bekijken vanaf de ontvangstruimte. Raak verdwaald in de mooie gangen van Noobhotel.

Kamer van de Week 
Over bouwen gesproken. Vanaf volgende week is het mogelijk om mee te doen aan Kamer van de Week. Elke week is het mogelijk om een mooie kamer te bouwen in een bepaald thema. De Noob die de kamer heeft gebouwd, die het beste past bij het thema, maakt kans op de KVDW-badge en 1000 diamanten! Let volgende week dus goed op het nieuws.

 Social Media 
Om te zorgen dat we een groot bereik halen, zijn we sinds vandaag gestart met twee Social Mediaplatformen. Jullie kunnen ons op Instagram en Tiktok vinden onder de naam: @betanoobhotel. We zullen de aankomende dagen aan de slag gaan met posts en video's! Heb jij een leuke idee voor een video op TikTok of Instagram, spreek ons dan gerust in het hotel aan! Op Instagram ga je ook binnenkort kennismaken met het Staffteam van Noobhotel!

⭐We blijven natuurlijk niet stilzitten aankomende periode...⭐

Updates die jullie te wachten staan:
1. Een radio! Op het moment dat de radio actief is op Noobhotel, is het ook mogelijk om te solliciteren voor DJ. Misschien is het wel jouw droom om DJ te zijn?
2. Zoekfunctie in de catalogus en de navigator. De zoekfuncties werken helaas nog niet optimaal. We gaan dit aankomende periode proberen op te lossen.
3. Wachtwoord vergeten werkend maken. Het is belangrijk om je wachtwoord even goed op te schrijven, want het is nog niet mogelijk om zelf je wachtwoord op te vragen. Mocht het je nou echt overkomen, maak dan een nieuw account aan en meld je even bij Kim!

Het is mogelijk dat je nog meer foutjes tegenkomt in het hotel. Denk hierbij aan bugs, meubels die niet werken zoals ze horen of fouten op de site zelf. Meld die foutjes dan altijd bij het Staffteam. Zij gaan proberen dit zo snel mogelijk te verbeteren.

Wij vinden het heerlijk om jullie weer te zien in het hotel!

Met vriendelijke groet,

Het Staffteam